fbpx Skip to content

Spouwmuurisolatie

Geld besparen met een duurzame isolatie oplossing

Laat door Bargas Isolatie uw spouwmuur isoleren! Wanneer u voor spouwmuurisolatie kiest zorgt u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Dankzij een muurisolatie blijft de warmte langer in huis, waardoor u minder hoeft te stoken. Op deze
manier verbruikt u zo tot 30 procent minder energie. Bij een tussenwoning kunt u gemakkelijk €250 per jaar besparen en bij een vrijstaande woning kan dit zomaar oplopen tot €950.

Spouwmuurisolatie direct in de muur ingespoten

Lage kosten spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie hoeft niet duur te zijn. De prijs voor het isoleren van een spouwmuur ligt gemiddeld tussen €20 en €25 per vierkante meter (eps-parels). Wanneer u een offerteaanvraag bij ons doet komt een adviseur van Bargas Isolatie bij u langs om onderzoek te doen. Daarna zal hij de exacte prijs in een vrijblijvende offerte verwerken. Wist u dat u in veel gevallen ook een subsidie kunt ontvangen voor het isoleren van een spouwmuur? Op deze manier wordt het nog gemakkelijker om het bedrag terug te verdienen! Wilt u uw muur laten isoleren en hiervoor een echte vakspecialist inschakelen? Bij ons kunt u via het aanvraagformulier geheel vrijblijvend een spouwmuurisolatie offerte aanvragen.

Vergroot uw comfort met spouwmuurisolatie

Een spouwmuurisolatie zorgt voor ultiem comfort in huis. Goed geïsoleerde muren zorgen voor warmte in de winter en koelte in de zomer. Een goede isolatie zorgt in huis voor meer warmte, minder tocht en heeft bovendien ook een geluiddempende functie. Hierdoor heeft u minder last van eventuele buren of geluiden van buiten.

De voordelen van Bargas Isolatie:

Materialen van hoge kwaliteit

Kiest u voor spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Bargas Isolatie aan het juiste adres. Wij hebben de beste vakmannen in dienst die uw spouwmuren kunnen isoleren en daarnaast gebruiken wij alleen materialen van hoge kwaliteit. Wij gaan te werk zonder hak-, breek- en zaagwerk. Binnen één dag zorgen wij voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en dat natuurlijk allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Wij maken gebruik van compacte isolatieparels van UniPearls en daarbij UniGlue als bindmiddel. Om de lijm aan te brengen gebruiken onze vakmannen inblaasapparatuur van UniPearls. De materialen die wij gebruiken zijn vochtregulerend, recycleerbaar en hebben een hoge isolatiewaarde. Na ons isolatie proces kunt u rekenen op een garantie van 10 jaar.

Voordelen spouwmuurisolatie

Wij van Bargas Isolatie bieden naast spouwmuurisolatie ook bodemisolatie en dakisolatie aan.  Op deze manier kunt u uw woning het beste isoleren. Hieronder leest u alle voordelen van spouwmuurisolatie.

Aanvraag vrijblijvende offerte

Wilt u graag spouwmuurisolatie in uw woning en daardoor direct veel geld besparen op de
maandelijkse energierekening?

Vul dan het aanvraagformulier op de website in en wij nemen snel contact met u op.
Ook voor overige vragen of advies kunt u het aanvraagformulier invullen.

We zijn onder andere actief in

Klik op de vestiging bij jou in de regio voor meer informatie

Informatie subsidiebedragen voor spouwmuurisolatie

Subsidiebedrag per m²
(vanaf 02-04-2022)
Subsidiebedrag per m²
(vóór 1-1-2022)
Minimaal m²
Maximaal m²
€ 4,00
€ 4,00
10 m²
170 m²

* Bron Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (laatst geraadpleegd op 7 december 2022)

Komt jouw huis hiervoor in aanmerking? Aarzel niet en neem contact met ons op.