Waarom kiezen voor spouwmuur isolatie?

Wanneer u voor spouwmuurisolatie kiest zorgt u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Dankzij deze spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in huis, waardoor u minder hoeft te stoken. Op deze manier verbruikt u zo tot 30 procent minder energie. Bij een tussenwoning kunt u gemakkelijk €250 per jaar besparen en bij een vrijstaande woning kan dit zomaar oplopen tot €950.

  • Muurisolatie bestaande woning beperkt de CO2-uitstoot
  • Terugverdientijd investering: plusminus 4 jaar
  • Tot 15 jaar garantie van Bargas Isolatie
  • Snelle offerteprijs

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

Wij komen langs bij u voor advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak op locatie.

Offerte op maat

Nadat we bij uw op locatie geweest zijn, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het isoleren van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Kwalitatieve Spouwmuurisolatie voor Comfort en Kostenbesparing

Spouwmuurisolatie is niet alleen betaalbaar, maar ook rendabel. De prijs voor het isoleren van uw spouwmuur varieert gemiddeld tussen €20 en €25 per vierkante meter (EPS-Parels). Bij Bargas Isolatie komt een adviseur bij u langs na uw offerteaanvraag om een nauwkeurige prijsopgave in een vrijblijvende offerte op te nemen. Ontdek bovendien dat u in veel gevallen recht heeft op subsidie voor spouwmuurisolatie, waardoor de investering nog sneller wordt terugverdiend. Schakel een vakman in voor muurisolatie en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraagformulier.

Vergroot uw wooncomfort met spouwmuurisolatie. Goed geïsoleerde muren zorgen voor warmte in de winter en koelte in de zomer, verminderen tocht en dempen geluid, wat resulteert in een rustiger en aangenamer thuis. Bij Bargas Isolatie vertrouwt u op onze ervaren vakmensen en hoogwaardige materialen. Onze isolatieprocedures vereisen geen hak- of breekwerk en nemen slechts één dag in beslag, wat een milieuvriendelijke en duurzame oplossing biedt. We maken gebruik van EPS-Parels’ compacte isolatieparels en EPS Glue als bindmiddel, aangebracht met onze EPS-Parels inblaasapparatuur. Onze materialen zijn vochtregulerend, recyclebaar en bieden een uitstekende isolatiewaarde, ondersteund door een garantie tot 15 jaar na het isolatieproces.

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Waarom kiezen voor
Bargas isolatie?

Kiest u voor spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Bargas Isolatie aan het juiste adres. Wij hebben de beste vakmannen in dienst die uw spouwmuren kunnen isoleren en daarnaast gebruiken wij alleen materialen van hoge kwaliteit. Wij gaan te werk zonder hak-, breek- en zaagwerk. Binnen één dag zorgen wij voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing en dat natuurlijk allemaal van een hoogwaardige kwaliteit.

De voordelen van Bargas Isolatie:

  • Vakbekwame monteurs
  • Materialen van topkwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Tot 15 jaar garantie bij Bargas Isolatie
  • Snelle offerteprijs
  • Woningisolatie  in één dag

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.