Uw woongenot en woonwaarde gaan omhoog, uw energielast gaat omlaag

Bargas Isolatie is dé specialist in spouwmuurisolatie in Eindhoven, waarmee u vocht en schimmel buiten de deur houdt, tochtoverlast minimaliseert en geniet van een woning die ’s zomers lekker koel blijft en in de wintermaanden warm aanvoelt. Uw wooncomfort gaat omhoog, evenals de waarde van uw huis. De prijs voor het isoleren van een spouwmuur is gemiddeld € 20 tot € 25 per m2. Deze relatief geringe investering heeft u binnen circa 4 jaar terugverdiend. U kunt een subsidie aanvragen voor woningisolatie bij de rijksoverheid, zodat uw voordeel nóg eerder gaat tellen. Neem contact op en informeer naar de voordelen en mogelijkheden van spouwmuurisolatie, bodemisolatie en woningisolatie.

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

Wij komen langs bij u voor advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak op locatie.

Offerte op maat

Nadat we bij uw op locatie geweest zijn, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het isoleren van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Spouwmuurisolatie in Eindhoven met compacte isolatieparels

Bargas Isolatie verricht een spouwmuurisolatie in Eindhoven met compacte isolatieparels van UniPearls en gebruikt daarbij UniGlue als bindmiddel. De hoogwaardige materialen zijn vochtregulerend, ze hebben een hoge isolatiewaarde en ze zijn recyclebaar. Dat betekent dubbele milieuwinst, naast de beperkte CO2-uitstoot door de muurisolatie. Bij het aanbrengen van het isolatiemateriaal in de lege ruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur van uw woning komt geen hak-, breek- of zaagwerk te pas. U heeft binnen één dag een duurzame, veel beter geïsoleerde woning.

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Tot 15 jaar garantie op een spouwmuurisolatie

U krijgt tot 15 jaar garantie op een spouwmuurisolatie in Eindhoven. Vraag een vrijblijvende offerte aan en een van onze ervaren, gecertificeerde adviseurs komt bij u langs voor nauwkeurig onderzoek en het doen van een scherpe aanbieding. Voor vragen of advies kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.