Spouwmuurisolatie in Utrecht met compacte isolatieparels

Bargas Isolatie maakt bij een spouwmuurisolatie in Utrecht gebruik van EPS-parels. Dit zijn kleine korrels met een hoge isolatiewaarde die met speciale apparatuur in de ruimte tussen de buitenmuur en binnenmuur worden geblazen. Hiervoor worden er eerst kleine gaatjes in de buitenmuur geboord. De EPS-parels vullen de spouwmuurruimte helemaal op, waardoor warmteverlies wordt voorkomen. Na afloop worden de gaatjes weer netjes gevuld, zodat er geen sporen achterblijven.

Deze isolatiemethode is binnen een dag klaar, zonder hak-, breek- of zaagwerk. U heeft geen overlast van de werkzaamheden. Met de spouwmuurisolatie bespaart u tot 30% op uw energierekening. Dit betekent voor een tussenwoning een vermindering van de energielast met circa € 250 en voor een vrijstaande woning van ongeveer € 950.

Bargas Isolatie is dé vakspecialist in het isoleren van uw spouwmuren en helpt u ook met een professionele en betaalbare dakisolatie en bodemisolatie.

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

Wij komen langs bij u voor advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak op locatie.

Offerte op maat

Nadat we bij uw op locatie geweest zijn, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het isoleren van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Subsidiemogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuren

Een spouwmuurisolatie met EPS-parels is een bijzonder effectieve vorm van isolatie, omdat hierdoor de warmte in het gebouw blijft en de kou buiten. Dit betekent dat u minder hoeft te stoken en u geen of minder last van vocht en schimmels in huis heeft. Bargas gebruik eersteklas materialen en geeft tot 15 jaar garantie op de werkzaamheden. De isolatie heeft ook geluiddempende eigenschappen. De EPS-parels zijn vochtregulerend, gemaakt van gerecycled materiaal én ze zijn zelf volledig recyclebaar.

De prijs voor het isoleren van uw spouwmuren ligt gemiddeld tussen de € 20 en € 25 per vierkante meter. Vraag een offerte aan bij Bargas Isolatie en een van onze adviseurs komt bij u langs om een inspectie uit te voeren en een aanbieding op maat te doen. U kunt uw investering al binnen ongeveer 4 jaar terugverdienen. Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden voor spouwmuurisolatie, zoals de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). U kunt ook bij uw gemeente of de provincie informeren.

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Meer informatie en advies over een spouwmuurisolatie

Bekijk de werkwijze van Bargas Isolatie en kies ook voor een vakkundige spouwmuurisolatie in Utrecht. Wilt u meer informatie of advies? Vul het contactformulier op onze website in, of bel (0499 – 78 53 94) of mail (info@bargasisolatie.nl) ons gerust.

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.