Collectieve acties

We maken met collectieve acties samen met de buren of buurt woningisolatie extra aantrekkelijk. Dankzij onze collectieve acties profiteren er iedere dag weer vele woningbezitters van korting. Wanneer u samen met buurtgenoten de handen ineen slaat dan kunt u gemakkelijk een korting krijgen van €100 per huishouden voor spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Op onze pagina’s over spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie kunt u rustig alle voordelen van woningisolatie voor het milieu, het wooncomfort en voor uw portemonnee lezen.

Uw voordelen met
de juiste isolatie

Bespaar op uw stookkosten

Een woning met goede isolatie behoudt warmte veel beter. Het nemen van meerdere isolatiemaatregelen resulteert in nog meer besparingen.

Laat uw woningwaarde aanzienlijk stijgen

Het isoleren van uw woning is een verstandige keuze. U kunt uw investering binnen enkele jaren al terugverdienen en tegelijkertijd de waarde van uw huis verhogen.

U geniet van meer comfort in huis

Een goed geïsoleerd huis biedt meer wooncomfort doordat er minder tocht en vocht aanwezig is en de temperatuur aangenamer aanvoelt.

Het verduurzamen helpt ons milieu

Wanneer uw huis goed geïsoleerd is, zal uw energieverbruik verminderen en daarmee ook de CO2-uitstoot.

Woningisolatie is aantrekkelijk op alle punten

Naast alle positieve milieuaspecten die komen kijken bij woningisolatie hebben wij ook oog voor het persoonlijke leefklimaat van woningeigenaren. Bargas Isolatie staat o.a. voor klantvriendelijkheid, een goede communicatie en persoonlijke service. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om het overlast tot een minimum te beperken wanneer wij uw woning isoleren. Naast alle positieve aspecten voor het milieu en onze goede service kijken wij ook kritisch naar de prijs van onze diensten. Onze prijzen liggen daarom ook lager dan de prijzen van onze concurrenten en dat maakt het nog aantrekkelijker om voor de diensten van Bargas Isolatie te gaan. Wilt u graag een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? Hieronder leest u hoe u dat eenvoudig kunt doen.

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Werken bij Bargas

Bij Bargas Isolatie hebben we een duidelijke missie: we willen Nederlandse steden en dorpen snel en effectief verduurzamen met isolatieoplossingen. Maar wat ons echt bijzonder maakt, is ons team. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid, bieden een geweldige werkomgeving en streven naar betaalbaarheid. Word deel van ons team en help mee aan een duurzamere toekomst, terwijl je je eigen carrière laat groeien.

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.