Spouwmuurisolatie

Wanneer u voor spouwmuurisolatie kiest zorgt u niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Dankzij deze muurisolatie blijft de warmte langer in huis, waardoor u minder hoeft te stoken.

Bodemisolatie

De vakmensen van Bargas Isolatie verzorgen in iedere woning een goede bodemisolatie. Wanneer u in uw woning voor bodemisolatie of kruipruimte isolatie gaat dan bespaart u daarmee ontzettend op uw energierekening.

Woningisolatie

Bij Bargas Isolatie bent u aan het juiste adres voor isolatie op maat. Onze vakspecialisten zijn experts in bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie, en ze kunnen uw woning in slechts één dag isoleren.

Dakisolatie

Op zoek naar dakisolatie van topkwaliteit? Kies voor Bargas Isolatie, uw specialist in isolatieoplossingen. Onze vakkundige team kan uw dak doorgaans binnen één dag isoleren. Met onze hoogwaardige dakisolatie begint u direct met besparen op uw maandelijkse energiekosten en draagt u bij aan een groenere wereld.

Vloerisolatie

Vloerverwarming ‘tackeren’ betekent het vastzetten van de buis op een daarvoor geschikte tackerplaat. Deze plaat heeft vaak geluidreducerende en isolerende eigenschappen, waardoor hij geschikt is in specifieke situaties. De bovenkant van de tackerplaat heeft een raster van 50 millimeter blokjes, zodat de buis volgens een vastgesteld patroon kan worden gelegd.

vloerisolatie

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.