Spouwmuurisolatie in Maastricht met duurzame werking

Bargas Isolatie gebruikt EPS-parels met hoge isolatiewaarde bij een spouwmuurisolatie in Maastricht. Hierdoor ontsnapt er minder warmte uit uw woning en blijft uw huis beter op temperatuur. Het materiaal is 100% recyclebaar en belast daardoor het milieu veel minder in vergelijking met glaswol of steenwol. Met de compacte UniPearls en het UniGlue bindmiddel brengt u de CO2-uiitstoot van uw woning omlaag.

EPS-parels nemen geen vocht op, ze krimpen niet en ze zakken niet in, in tegenstelling tot bijvoorbeeld minerale wol of schuimisolatie. De isolerende werking blijft door de jaren van kracht. Het is een snelle, eenvoudige en effectieve isolatiemaatregel, die binnen één dag voltooid is. Het materiaal wordt via kleine (geboorde) gaatjes in de buitenmuur in de spouwruimte geblazen. Er is hierdoor géén breek-, hak- of zaagwerk nodig.

Aarzel niet langer en neem contact op met de vakspecialisten van Bargas Isolatie, die ook een dakisolatie en bodemisolatie kunnen uitvoeren.

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

Wij komen langs bij u voor advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak op locatie.

Offerte op maat

Nadat we bij uw op locatie geweest zijn, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het isoleren van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Isolatie van uw spouwmuren wordt binnen 4 jaar terugverdiend

Wilt u geld besparen met een duurzame isolatieoplossing en tegelijkertijd uw wooncomfort én woningwaarde verhogen en ecologische voetafdruk verminderen? Kies voor een spouwmuurisolatie in Maastricht door Bargas Isolatie. Uw voordeel in energielast bedraagt voor een tussenwoning ongeveer € 250 per jaar, voor een vrijstaande woning circa € 950 per jaar. De spouwmuurisolatie kost gemiddeld tussen de € 20 en € 25 per vierkante meter.

Het is een investering die u in ongeveer 4 jaar al terugverdient. U kunt bovendien een beroep doen op de subsidiemogelijkheden voor spouwmuurisolatie. Bijvoorbeeld de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Informeer ook eens bij uw gemeente of de provincie.

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Spouwmuurisolatie met garantie tot 15 jaar

Geïnteresseerd in spouwmuurisolatie in Maastricht? Neem contact op met Bargas Isolatie. Een van onze adviseurs komt langs om onderzoek te doen en daarna de exacte prijs in een vrijblijvende offerte te verwerken. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. U krijgt een garantie tot 15 jaar op de werkzaamheden. Bargas geeft extra korting als u de isolatiemaatregel samen met de buren of met de buurt doet.

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.