Spouwmuurisolatie in Rotterdam met duurzame EPS-parels

Bargas Isolatie is een toekomstgericht bedrijf, dat gespecialiseerd is in spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Met een goed geïsoleerde woning houdt u in de winter warmte vast en blijft uw huis in de zomer aangenaam koel. Bargas maakt gebruik van EPS-parels (ook wel bekend als piepschuim of tempex) die een hoge thermische isolatie en waterafstotende eigenschappen hebben, recyclebaar en duurzaam zijn en lang meegaan.

Bij de spouwmuurisolatie in Rotterdam worden de EPS-parels in de open ruimte tussen de binnen- en buitenmuur geblazen. Dit gebeurt via kleine gaatjes die in de buitenmuur worden geboord. De parels vormen bij elkaar een homogene en hoogwaardige isolatielaag.

Wees vriendelijk voor uw portemonnee, denk om uw gezondheid en lever een bijdrage aan een gezond milieu en vraag direct een offerte aan voor het isoleren van uw spouwmuren in Rotterdam.

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

De aanvraag

U kunt er bij ons voor kiezen om een vrijblijvend advies gesprek op locatie of direct een offerte op maat aan te vragen

Wij komen langs bij u voor advies op maat

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen dan nemen wij contact met u op voor een afspraak op locatie.

Offerte op maat

Nadat we bij uw op locatie geweest zijn, kunnen wij voor u een offerte op maat opmaken.

Aan de slag

Na uw akkoord op de offerte gaan wij aan de slag voor u. Vaak kan het isoleren van uw woning al in één dag gedaan zijn.

Isolatiemaatregel die u in ongeveer 4 jaar terugverdient

De door Bargas toegepaste spouwmuurisolatie in Rotterdam heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kosten liggen gemiddeld tussen de € 20 en € 25 per vierkante meter. Het is een investering die u al in ongeveer 4 jaar terugverdient. Het kan zelfs nog sneller. De overheid heeft een subsidieregeling voor het isoleren van uw huis, waar u een beroep op kunt doen.

Dankzij deze isolatiemaatregel brengt u uw energieverbruik tot 30% terug. Dat levert veel op. Voor een tussenwoning bespaart u eenvoudig € 250 per jaar, voor een vrijstaande woning kan dit oplopen tot € 950. Bekijk onze werkwijze en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs om onderzoek te doen en een advies op maat uit te brengen.

Wat onze klanten vertellen

4.1 Op basis van 15 google reviews

Isoleren van spouwmuren in Rotterdam tot 15 jaar garantie

Door spouwmuurisolatie in Rotterdam vermindert u vochtproblemen in uw woning, zoals condens op de muren en schimmelvorming. Daarnaast zorgt een goede isolatie voor minder tocht en geluid en wordt de CO2-uitstoot van uw woning of kantoor omlaag gebracht.

De vakbekwame monteurs van Bargas Isolatie maken louter gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Binnen één dag zorgen zij voor een duurzame oplossing met compacte isolatieparels van UniPearls en UniGlue bindmiddel. Na de isolatiewerkzaamheden kunt u rekenen op een garantie tot 15 jaar. Hebt u nog vragen of verzoeken? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag.

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.