Referenties

Wij zijn erg tevreden over Bargas. Fijne werknemers Paul en Louie die vakkundig hun werk deden en daarna ook alles keurig op ruimde. Zelfs de cementkleur werd op kleur gemaakt waar nodig. Een proffessioneel bedrijf die waarmaken wat ze afspreken!!!
Lees meer
Ellen Kempen Avatar
Ellen Kempen
2024-02-23
Fout gemaakt tijdens schouwing en daarmee 50% van het afgesproken werk niet uitgevoerd. Overige werk door concullega laten uitvoeren echter hier geen korting meer kunnen ontvangen omdat het nog maar 50% van het werk was. Bargas maakt geen enkel gebaar in tegemoetkoming maar stuurt enkel herrinneringen. Na de schouwing duidelijke en scherpe offerte voor dak- en zolderisolatie. Door de combinatie van dak- en kruipruimte konden we bij Bargas én andere leveranciers een korting krijgen op beide diensten. Na het uitvoeren van de zolderisolatie wilde ze beginnen aan de kruipruimte maar konden deze ineens toch niet doen in verband met de hoogte terwijl er tijdens de schouwing alle ruimte is geweest tot opmeten. Nu hebben we voor de kruipruimte een andere leverancier alsnog ingezet maar deze kan (terecht) de combinatiekorting niet meer aanbieden omdat Bargas wél de zolder heeft gedaan. Bargas gevraagd om mee te denken in een compensatie hiervan en voorstel gedaan voor €250,- waar onze meerkosten €600,- zijn. De enige reactie is dat we volgens de wet moeten betalen en het bedrag per ommegaande overgemaakt moet worden. Jammer. Er is door de mannen overigens goed gewerkt daar zit het écht niet. Alles netjes gemaakt, vriendelijk en alles opgeruimd achter gelaten. Ik zou echter voor m'n volgende opdrachten, panden en zakelijk vastgoed kiezen voor de andere partij die íets duurder is maar écht de tijd neemt tijdens de schouwing om te kijken wat ze wél en niet kunnen ipv snel verkopen, scherpe prijs en dan afspraken niet na kunnen komen.
Lees meer
René Akkermans Avatar
René Akkermans
2024-02-01
Professioneel en snel geholpen! Fijne medewerkers om mee te communiceren en komen afspraken na.
Lees meer
Steven Bürmann Avatar
Steven Bürmann
2023-10-09
erg tevreden over het geleverde werk en prettige contact.
Lees meer
Giovanni Gruter Avatar
Giovanni Gruter
2023-10-02
De isolatiemonteurs hebben ons huis heel goed geïsoleerd. Hebben alles netjes achtergelaten en werken met goed gereedschap en materiaal en je kon merken dat deze mannen het vak van goed na-isoleren verstaan. Ook het contact met het kantoor verloopt snel en direct bij vragen of informatie.
Lees meer
Michiel W Avatar
Michiel W
2023-05-12
Keurig werk afgeleverd. Aardige mannen ze gaven duidelijk uitleg. Ze hebben nog net de ramen niet gewassen zo keurig dat ze het achter hebben gelaten. Ons huis is heel goed geïsoleerd. bedankt
Lees meer
Heidi van der Velden Avatar
Heidi van der Velden
2023-04-12
Spouwmuren laten isoleren door Bargas. Dik tevreden! Werd netjes gebeld dat ze door omstandigheden later zouden zijn. De mannen die de isolatie uitvoerden werkten snel en professioneel. Werd door hun bijgesloten over het hoe en wat. Na de klus was gedaan werd alles netjes opgeruimd.
Lees meer
Werner v.B. Avatar
Werner v.B.
2023-02-12
Goede service en vriendelijke mensen . Buitenmuren netjes geïsoleerd.
Lees meer
Martijn V Avatar
Martijn V
2022-12-12
Bargas heeft bij ons de spouwmuurisolatie aangebracht (parels met lijm). Vergelijking gedaan met 2 andere partijen waar Bargas op prijs de goedkoopste was met vrijwel gelijke voorwaarden en garantie, daarnaast ook een lokale ondernemer in de regio Tilburg. De medewerker was ongeveer 6 uur bezig en heeft het netjes achter gelaten. Een deel op zolder is van binnenuit gedaan i.v.m rabatdelen op de gevel. Dit gaf wel wat stof, maar uiteindelijk was dat het zeker waard. Buiten zijn de gevulde gaten bijna niet zichtbaar. Ik zou dit bedrijf aanraden voor spouwmuur isolatie.
Lees meer
Stefan van Tol Avatar
Stefan van Tol
2022-08-12
Op e-mails en telefoons wordt snel gereageerd. Adviezen die klantgericht zijn. Duidelijke informatie gekregen wat de mogelijkheden zijn.
Lees meer
E D (ED) Avatar
E D (ED)
2022-08-12

Onze keurmerken

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.