Werken met hoogwaardige producten

Bij Bargas Isolatie B.V. streven we naar efficiënte en duurzame isolatieoplossingen voor uw woning. Onze isolatiespecialisten maken gebruik van geavanceerde materialen zoals EPS-parels, PIF Isolatie en FOAM om de thermische prestaties van uw huis te optimaliseren.

EPS-Parels

Bij Bargas Isolatie B.V. gebruiken we EPS parels Hr++. Dit zijn kleine piepschuimbolletjes voorzien van grafiet. De parel bestaat voor 98% uit stilstaande lucht en 2% uit polystyreen. De parels zijn zo’n 3 tot 5 millimeter groot waardoor ze samen een dichte laag isolatie kunnen vormen. Bovendien zijn ze waterafstotend, wat betekend dat ze geschikt zijn om vochtige ruimtes te isoleren. Na het aanbrengen van Hr++ EPS parels merkt u direct dat de ruimte warmer is.

Voor bodem isolatie zullen de parels in de kruipruimte geblazen worden. Voor de spouwmuur isolatie zal daarbij ook EPS lijm gebruikt worden. Ze worden tegelijk in de juiste verhouding in de spouwmuur geblazen. Zodat de parels en de lijm zich vermengen tot een vormvast isolatie in de muur. Bij EPS parels geven wij 15 jaar garantie.

PIF Isolatie

PIF isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen warmte- reflecterend aluminium, op afstand gehouden door luchtkussens. De aluminium weerkaatst meer dan 90% van de warmte of koude lucht terug naar de kant waar deze vandaan komt. De luchtkussenfolie beperkt warmte verlies door stilstaande lucht in de kussens. Hierdoor zorgt PIF isolatie voor een maximaal geïsoleerde woning.

PIF kunnen we ook afgewerkt aanbieden PIF Isofast. Geld alleen voor dakisolatie (van binnen uit). Het systeem bestaat uit een afgewerkte MDF paneel, dat al is voorzien van PIF isolatie. Door het veer-schroef systeem monteer we PIF Isofast direct op de gording, zonder het gebruik van profielen. En schilderen en afwerken is niet meer nodig.

Bij Bargas Isolatie B.V. passen we PIF toe in de kruipruimte, vloerisolatie en dakisolatie(van binnenuit). PIF Isofast alleen bij dak isolatie (van binnen uit). Bij PIF geven wij 15 jaar garantie.

FOAM

FOAM is een isolatieschuim dat wij toepassen bij het na-isoleren van spouwmuren. FOAM is een witte schuim dat vloeibaar in de spouw wordt gespoten, waarna het langzaam in de spouwmuur hard wordt. Het voordeel is dat de naden, kieren en kleine holle ruimtes goed afgedicht worden. FOAM is CFK-vrij en waterafstotend.

Bargas Isolatie B.V. past FOAM toe voornamelijk bij huizen die al geïsoleerd zijn. Het gaat dus samen met andere isolatiematerialen. Met een minimale ruimte 3cm. Bij FOAM geven wij 10 jaar garantie.


Gerelateerde artikelen

Link

Natuurvriendelijk Isoleren: Bescherming van Vleermuizen

2 min. leestijd

Link

Nieuwe website

1 min. leestijd

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.