fbpx Skip to content

Over Bargas Isolatie

Wij van Bargas Isolatie hebben de ambitie om de steden en dorpen binnen Nederland in een snel tempo te verduurzamen door middel van isolatie. Door spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie kunnen we een bijdrage leveren aan een beter en gezonder klimaat. Een gezond klimaat is belangrijk voor de toekomstige generaties die willen opgroeien op deze aarde. Met het isoleren van woningen komen we al een heel eind en we dan ook geen tijd te verliezen!

Collectieve acties

We maken met collectieve acties samen met de buren of buurt woningisolatie extra aantrekkelijk. Dankzij onze collectieve acties profiteren er iedere dag weer vele woningbezitters van korting. Wanneer u samen met buurtgenoten de handen ineen slaat dan kunt u gemakkelijk een korting krijgen van €100 per huishouden voor spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Op onze pagina’s over spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie kunt u rustig alle voordelen van woningisolatie voor het milieu, het wooncomfort en voor uw portemonnee lezen.

Woningisolatie is aantrekkelijk op alle punten

Naast alle positieve milieuaspecten die komen kijken bij woningisolatie hebben wij ook oog voor het persoonlijke leefklimaat van woningeigenaren. Bargas Isolatie staat o.a. voor klantvriendelijkheid, een goede communicatie en persoonlijke service. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om het overlast tot een minimum te beperken wanneer wij uw woning isoleren. Naast alle positieve aspecten voor het milieu en onze goede service kijken wij ook kritisch naar de prijs van onze diensten. Onze prijzen liggen daarom ook lager dan de prijzen van onze concurrenten en dat maakt het nog aantrekkelijker om voor de diensten van
Bargas Isolatie te gaan. Wilt u graag een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? Hieronder leest u hoe u dat eenvoudig kunt doen.

Aanvragen offerte Bargas Isolatie

U kunt op onze website gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.
Hieronder kunt u in ons 5-stappenplan bekijken hoe u dit precies doet.

Stap 1

Vul het aanvraagformulier op onze website in en stuur het vervolgens naar ons op

Stap 2

Wanneer wij het
aanvraagformulier hebben ontvangen nemen wij direct contact met u op en plannen we gezamenlijk een afspraak in voor u of de gehele buurt.

Stap 3

Op de dag van de spraak
vertelt onze isolatie-expert u alles over de mogelijkheden en
voordelen van het isoleren van uw huis.

Stap 4

Na het huis bekeken te
hebben en de mogelijkheden te hebben besproken ontvangt u onze offerte op maat.
Natuurlijk is deze vrijblijvend!

Stap 5

Wilt u graag gebruik
maken van onze
diensten? Leuk! Wij
komen dan in één dag uw hele huis isoleren.
U krijgt bij ons 15 jaar
garantie op onze
diensten.